Przepis i sposób przygotowania na: Marynowana łopatka z parowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru1-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru2-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru3-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru4-2.jpg)
![Krok 5 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru5-2.jpg)
![Krok 6 - Marynowana łopatka z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowana-lopatka-z-parowaru6-2.jpg)
łopatka bez kości | 80 dkg |
oliwa | 100 ml |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
czosnek | 3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: