Składniki:
Lista składników
fasolka szparagowa | 1,5 kg |
kwiatostan kopru | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
czosnek | 10-12 ząbków |
Zalewa
woda | 2 szkl |
ocet | 1 szkl |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1/2 łyżki |
fasolka szparagowa | 1,5 kg |
kwiatostan kopru | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
czosnek | 10-12 ząbków |
woda | 2 szkl |
ocet | 1 szkl |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: