Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane kurki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki2-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki3-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki4-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki5-2.jpg)
![Krok 5 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki6-2.jpg)
![Krok 6 - Marynowane kurki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-kurki7-2.jpg)
kurki | 1,2 kg |
Gorczyca biała cała Prymat | 3 łyżeczki |
ziele angielskie | 16 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 duża sztuka |
cebula | 1,5 sztuki |
ocet spirytusowy | 1 szklanka |
woda | 3 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1 czubata łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: