Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane maślaki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane maślaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-maslaki19-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane maślaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-maslaki20-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane maślaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-maslaki21-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane maślaki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-maslaki18-2.jpg)
maślaki | 1,5 kg |
cebule | 2 |
Zalewa: | |
woda | 1 litr |
ocet | 350 ml |
cukier | 4 łyżeczki |
sól | 3/4 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
ziele angielskie | 10 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: