Przepis i sposób przygotowania na: MARYNOWANY STEK Z HALIBUTA
Kroki postępowania
![Krok 1 - MARYNOWANY STEK Z HALIBUTA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-stek-z-halibuta1-2.jpg)
![Krok 2 - MARYNOWANY STEK Z HALIBUTA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-stek-z-halibuta2-2.jpg)
![Krok 3 - MARYNOWANY STEK Z HALIBUTA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowany-stek-z-halibuta3-2.jpg)
halibut | 400 gram |
mąka pszenna | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
marynata teriyaki | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
chili | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: