Przepis i sposób przygotowania na: Masa grysikowa do przekladania ciasta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Masa grysikowa do przekladania ciasta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/masa-grysikowa-do-przekladania-ciasta1-2.jpg)
![Krok 2 - Masa grysikowa do przekladania ciasta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/masa-grysikowa-do-przekladania-ciasta3-2.jpg)
![Krok 3 - Masa grysikowa do przekladania ciasta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/masa-grysikowa-do-przekladania-ciasta2-2.jpg)
![Krok 4 - Masa grysikowa do przekladania ciasta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/masa-grysikowa-do-przekladania-ciasta0-2.jpg)
mleko | 3 szkl |
masło | 20 dag |
cukier | 20 dag |
kasza manna | 7 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | do smaku |
laska wanilii | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: