Przepis i sposób przygotowania na: "masło" szpinakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - "masło" szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maslo-szpinakowe1-2.jpg)
Dodajemy sól - stopniowo, po proszku. Ponieważ szpinak mimo iż bardo chłonie sól to bardzo łatwo go przesolić.
![Krok 2 - "masło" szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maslo-szpinakowe2-2.jpg)
Smarujemy kanapki jak masłem.
![Krok 3 - "masło" szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/maslo-szpinakowe0-2.jpg)
szpinak mrożony | 240 g |
jajko | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: