Przepis i sposób przygotowania na: Mazurek czekoladowo-bakaliowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mazurek czekoladowo-bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-czekoladowo-bakaliowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Mazurek czekoladowo-bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-czekoladowo-bakaliowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Mazurek czekoladowo-bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-czekoladowo-bakaliowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Mazurek czekoladowo-bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurek-czekoladowo-bakaliowy4-2.jpg)
mąka pszenna | 160 g |
masło | 100 g |
cukier puder | 60 g |
kakao | 20 g |
jajko | 1 sztuka |
sól | szczypta |
czekolada gorzka | 2 sztuki |
czekolada biała | 2 sztuki |
śliwki suszone | 100 g |
migdały siekane | 200 g |
śmietana 18 proc | 100 ml |
wiórki kokosowe | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: