Przepis i sposób przygotowania na: Mazurskie Farszynki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mazurskie Farszynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurskie-farszynki1-2.jpg)
![Krok 2 - Mazurskie Farszynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurskie-farszynki2-2.jpg)
![Krok 3 - Mazurskie Farszynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurskie-farszynki3-2.jpg)
![Krok 4 - Mazurskie Farszynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurskie-farszynki4-2.jpg)
![Krok 5 - Mazurskie Farszynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mazurskie-farszynki5-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
mąka ziemniaczana | 200 g |
jajko | 2 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cebula biała | 3 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
udziec z kurczaka | 300 g |
włoszczyzna (bez kapusty) | |
szczypiorek | pęczek |
jajka ugotowane na twardo | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: