Składniki:
baranina bez kości | 500 g |
cebula | 2 |
ząbki czosnku | 2 |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
oliwa | |
ocet winny | |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
kolendra posiekana | garść |
baranina bez kości | 500 g |
cebula | 2 |
ząbki czosnku | 2 |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
oliwa | |
ocet winny | |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
kolendra posiekana | garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: