Przepis i sposób przygotowania na: MEE GORENG (smażony makaron)
Kroki postępowania
![Krok 1 - MEE GORENG (smażony makaron) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mee-goreng-smazony-makaron1-2.jpg)
Cebulę kroimy w pióra, czosnek w plasterki a imbir w cienkie paski.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu
![Krok 2 - MEE GORENG (smażony makaron) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mee-goreng-smazony-makaron2-2.jpg)
![Krok 3 - MEE GORENG (smażony makaron) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mee-goreng-smazony-makaron3-2.jpg)
![Krok 4 - MEE GORENG (smażony makaron) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mee-goreng-smazony-makaron4-2.jpg)
![Krok 5 - MEE GORENG (smażony makaron) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mee-goreng-smazony-makaron5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 sztuka |
imbir | 2 centymetry |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
kiełki soi | 1 słoik |
kapusta pekińska | 4 liście |
sambal oelek | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
sos ostrygowy | 1 łyzeczka |
olej kokosowy | 3 łyżki |
makaron ryżowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: