Przepis i sposób przygotowania na: MEKSYKAŃSKA SALSA CRUDA
Kroki postępowania
![Krok 1 - MEKSYKAŃSKA SALSA CRUDA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska-salsa-cruda1-2.jpg)
![Krok 2 - MEKSYKAŃSKA SALSA CRUDA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska-salsa-cruda2-2.jpg)
![Krok 3 - MEKSYKAŃSKA SALSA CRUDA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska-salsa-cruda3-2.jpg)
pomidory | 250 gram |
papryka czerwona | 150 gram |
cebula czerwona | 1 szt |
szczypiorek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
papryczka chili | 1 szt |
sok z limetki | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: