Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańskie pulpeciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Meksykańskie pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-pulpeciki1-2.jpg)
![Krok 2 - Meksykańskie pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-pulpeciki2-2.jpg)
![Krok 3 - Meksykańskie pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-pulpeciki3-2.jpg)
![Krok 4 - Meksykańskie pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanskie-pulpeciki4-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 500 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
fasolka szparagowa | 200 g |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 7 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | |
przyprawy | tacos 0,5 łyżeczki |
ząbki czosnku | 2 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: