Przepis i sposób przygotowania na: Melon w cieście rumowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Melon w cieście rumowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/melon-w-ciescie-rumowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Melon w cieście rumowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/melon-w-ciescie-rumowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Melon w cieście rumowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/melon-w-ciescie-rumowym3-2.jpg)
melon miodowy | 1/2 szt |
mleko | 1 szkl |
cukier puder | 2 łyżki |
rum | 50 ml |
mąka pszenna | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
olej | do smażenia |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: