Przepis i sposób przygotowania na: Mielone szaszłyki z salsą truskawkową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone szaszłyki z salsą truskawkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-szaszlyki-z-salsa-truskawkowa4-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone szaszłyki z salsą truskawkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-szaszlyki-z-salsa-truskawkowa3-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone szaszłyki z salsą truskawkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-szaszlyki-z-salsa-truskawkowa1-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone szaszłyki z salsą truskawkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-szaszlyki-z-salsa-truskawkowa2-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone szaszłyki z salsą truskawkową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-szaszlyki-z-salsa-truskawkowa0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
czosnek | 1 ząbek |
przyprawa do zup w płynie | 4 łyżki |
curry | 1 łyżeczka |
pieprz do smaku | |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
truskawki świeże | 10 dkg |
cebula czerwona | 1/4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: