Przepis i sposób przygotowania na: Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-6-2.jpg)
![Krok 7 - Mielone sznycle z indyka faszerowane jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-sznycle-z-indyka-faszerowane-jarmuzem-7-2.jpg)
udziec z indyka | 300-400 g |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
jaja | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 g |
olej kokosowy | 200 ml |
cebula | 1 szt |
jarmuż | 100 g |
ząbki czosnku | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 3 łyżki |
woda | 1 litr |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: