Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.5-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 6 - Mielone w nieco innym wydaniu, czyli z pieczarkami w środku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-nieco-innym-wydaniu-czyli-z-pieczarkami-w-srodku.6-2.jpg)
łopatka bez kości | 600 g |
pieczarki | 250 g |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 1 szt |
bułka | 1 szt |
olej do smażenia | |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: