Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w sosie paprykowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-paprykowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-paprykowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-paprykowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-paprykowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone w sosie paprykowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-w-sosie-paprykowym5-2.jpg)
mięso mielone | 50 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
bulion warzywny | 7 łyżek |
suszone pomidory | do smaku |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
tłuszcz do smażenia |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
masło | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: