Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z kapustą i kaszą jaglaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z kapustą i kaszą jaglaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kapusta-i-kasza-jaglana-6-2.jpg)
łopatka bez kości | 1/2 kg |
kasza jaglana | 1/2 szkl |
kapusta pekińska | 15-20 dag |
bułka czerstwa | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
mleko | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: