Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z kaszą i pieczonym burakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z kaszą i pieczonym burakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-pieczonym-burakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z kaszą i pieczonym burakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-pieczonym-burakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z kaszą i pieczonym burakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-kasza-i-pieczonym-burakiem0-2.jpg)
mięso od szynki | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
sól | 1 do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
majeranek | 1 łyżeczki |
jajko | 1 sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżki |
bułka | 1 sztuk |
mleko | 1/2 szklanka |
kasza jęczmienna | 1 sztuka |
burak pieczony | 1 sztuka |
ogórek zielony | 1/3 sztuki |
papryka czerwona | 1/3 sztuka |
bazylia | 5 listków |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: