Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z młodą kapustą i koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z młodą kapustą i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z młodą kapustą i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z młodą kapustą i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z młodą kapustą i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-koperkiem4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
jajko | 2 sztuki |
kapusta biała | 1/4 sztuki |
koper świeży | pęczek |
cebula | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej kokosowy | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: