Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z młodą kapustą i ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z młodą kapustą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z młodą kapustą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z młodą kapustą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z młodą kapustą i ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-mloda-kapusta-i-ryzem4-2.jpg)
ryż | 1 torebka |
kapusta | 40 dag |
papryka mielona | do smaku |
sól | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
woda | 400 ml |
kostka rosołowa | 1 szt |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: