Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z pieczarką w środku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z pieczarką w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-w-srodku1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z pieczarką w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-w-srodku2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z pieczarką w środku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-pieczarka-w-srodku0-2.jpg)
miso wieprzowe | 70 dag |
cebula | 1 |
czosnek ząbki | 3 |
jajko | 2 |
przyprawy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
smalec | 0,5 kostki |
pieczarki | 10-15 sztuk |
chleb czerstwy | 3 kromki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: