Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-ryzem6-2.jpg)
mięso mielone | 55 dag |
ryż | 1,5 szkl |
jajko | 1 szt |
cebula | 3 szt |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: