Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z sarniny z dodatkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z sarniny z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-sarniny-z-dodatkami0-2.jpg)
sarnina | 30 daf |
jaja | 2 średnie |
cebula | 1 średnia |
pieczarki | 2 średnie |
papryka czerwona | 1/2 małej |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 czubate łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: