Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z serem i papryką na parze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z serem i papryką na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-serem-i-papryka-na-parze1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z serem i papryką na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-serem-i-papryka-na-parze2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z serem i papryką na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-serem-i-papryka-na-parze3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z serem i papryką na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-serem-i-papryka-na-parze4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z serem i papryką na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-serem-i-papryka-na-parze0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 400 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
suszona pietruszka | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt. |
przyprawa do potraw Kucharek | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1/3 szt. |
jajko | 1 szt. |
ser żółty | 150 (królewski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: