Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z suszonymi grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami5-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami4-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-suszonymi-grzybami0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 400 gram |
grzyby suszone | kilka sztuk |
jajko | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ile trzeba |
sól | do smaku |
cebula biała | 1 szt. |
olej roślinny | do smażenia |
woda | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: