Przepis i sposób przygotowania na: MIĘSKO PIECZONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - MIĘSKO PIECZONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-pieczone-w-naczyniu-zaroodpornym1-2.jpg)
![Krok 2 - MIĘSKO PIECZONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-pieczone-w-naczyniu-zaroodpornym2-2.jpg)
![Krok 3 - MIĘSKO PIECZONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-pieczone-w-naczyniu-zaroodpornym3-2.jpg)
![Krok 4 - MIĘSKO PIECZONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-pieczone-w-naczyniu-zaroodpornym4-2.jpg)
olej | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
koniak | 4 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżka |
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: