Przepis i sposób przygotowania na: mięsne koperty
Kroki postępowania
![Krok 1 - mięsne koperty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-koperty11-2.jpg)
![Krok 2 - mięsne koperty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-koperty10-2.jpg)
![Krok 3 - mięsne koperty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-koperty9-2.jpg)
mleko | 1 1/4 szklanki |
majeranek | 2,5 łyzeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | 1/3 łyżeczka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
woda gazowana | 1 szklanka |
pierś z kurczaka | 2 połówki |
papryka konserwowa | 1 sloiczek 0.5 litrowy |
groszek konserwowy | 1/3 puszki |
cebula | 1,5 sztuki |
olej | do smażenia |
jajko | 2 szt. |
słonina | 5 dag. |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: