Składniki:
mięso indycze | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
bułka | 1/2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
serek topiony | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana 30% | 200 ml |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
mięso indycze | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
bułka | 1/2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
serek topiony | 3 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana 30% | 200 ml |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: