Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kulki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki4-2.jpg)
![Krok 5 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki5-2.jpg)
![Krok 6 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki6-2.jpg)
![Krok 7 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki7-2.jpg)
![Krok 8 - Mięsne kulki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki8-2.jpg)
mięso mielone | 25 dag |
jajko | 1 szt |
natka pietruszki | 1,5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
bulion | 1,5 litra |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
por (biała część) | 1 szt |
chrzan | 1 łyżka |
śmietana 30% | 50 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
marchew | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: