Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne kulki z ciastem francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsne kulki z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-z-ciastem-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsne kulki z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-z-ciastem-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsne kulki z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-kulki-z-ciastem-francuskim0-2.jpg)
mięso mielone | 300 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyzki |
jajko | 2 szt |
pieprz | |
sól | |
koperek | |
cebula czerwona | 1/2 szt |
cebula biała | 1/2 szt |
ciasto francuskie | kilka cm |
oliwa | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: