Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne wysepki na obiad wg Elfi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsne wysepki na obiad wg Elfi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-wysepki-na-obiad-wg-elfi1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsne wysepki na obiad wg Elfi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-wysepki-na-obiad-wg-elfi2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsne wysepki na obiad wg Elfi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesne-wysepki-na-obiad-wg-elfi0-2.jpg)
mięso mielone | 400 g |
pieczarki | 250 G |
cebula | 0,5 sztuki |
boczek | 100 g |
papryka czerwona | 0,5 sztyki |
kapusta pekińska | 1 szklanka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
olej | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
mleko | 3 łyżki |
ser pleśniowy Bleu | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: