Przepis i sposób przygotowania na: Mięsno - ryżowe pulpety w warzywach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsno - ryżowe pulpety w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesno-ryzowe-pulpety-w-warzywach1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsno - ryżowe pulpety w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesno-ryzowe-pulpety-w-warzywach2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsno - ryżowe pulpety w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesno-ryzowe-pulpety-w-warzywach3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięsno - ryżowe pulpety w warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesno-ryzowe-pulpety-w-warzywach4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 300 gram |
jajko | |
cebula | 1 sztuka |
ryż | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
tłuszcz do smażenia |
ziemniaki | 1/2 kg |
marchew | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
pietruszka | 1/2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
pomidor | 1 sztuka- duży |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
oregano | |
sól i pieprz | |
smalec | 1 łyżka |
koper | |
szczypiorek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: