Przepis i sposób przygotowania na: Mięso wędzone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięso wędzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-wedzone1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięso wędzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-wedzone2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięso wędzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-wedzone3-2.jpg)
![Krok 4 - Mięso wędzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-wedzone4-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
szynka | 2 szt po 1,2 kg |
karkówka | 2 szt po 1,5 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
czosnek | 5 ząbków |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Owoc jałowca cały Prymat | 10 szt |
woda | ok 2 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: