Przepis i sposób przygotowania na: Mieszana fasolka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mieszana fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszana-fasolka-po-bretonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Mieszana fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszana-fasolka-po-bretonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Mieszana fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszana-fasolka-po-bretonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Mieszana fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszana-fasolka-po-bretonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Mieszana fasolka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszana-fasolka-po-bretonsku5-2.jpg)
fasola Jaś | 200 g |
fasola czerwona | 200 g |
cebula | 1 szt |
kiełbasa | 1 pętko |
boczek parzony | 40 dag |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
sól i pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
mąka pszenna | 2 łyżki |
margaryna | 3 łyżki |
woda zimna | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: