Przepis i sposób przygotowania na: Mieszany bigos.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mieszany bigos. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszany-bigos.1-2.jpg)
![Krok 2 - Mieszany bigos. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszany-bigos.2-2.jpg)
![Krok 3 - Mieszany bigos. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszany-bigos.3-2.jpg)
![Krok 4 - Mieszany bigos. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszany-bigos.4-2.jpg)
![Krok 5 - Mieszany bigos. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieszany-bigos.5-2.jpg)
kapusta kiszona | 1,5 kg |
kapusta biała | 1-2 główki młodej |
kiełbasa śląska | 5 lasek |
mięso gulaszowe wieprzowe | 40-60 dag |
koncentrat pomidorowy | 400 g |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: