Przepis i sposób przygotowania na: Miętusek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek8-2.jpg)
![Krok 2 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek9-2.jpg)
![Krok 3 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek10-2.jpg)
![Krok 4 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek11-2.jpg)
![Krok 5 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek12-2.jpg)
![Krok 6 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek13-2.jpg)
![Krok 7 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek14-2.jpg)
![Krok 8 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek15-2.jpg)
![Krok 9 - Miętusek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mietusek16-2.jpg)
jajko | 4 szt |
cukier | 3/4 szkl |
mąka | 3/4 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
landrynki miętowe | 18 dag |
woda | 1/4 szkl |
budyń śmietankowy | 2 op |
mleko | 600 ml |
margaryna | 3/4 kostki |
cukier | 4 łyżki |
herbatniki | 25 szt |
galaretka agrestowa | 1 szkl |
śmietana 30% | 330 ml |
czekolada gorzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: