Przepis i sposób przygotowania na: Migdałowe gałeczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Migdałowe gałeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/migdalowe-galeczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Migdałowe gałeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/migdalowe-galeczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Migdałowe gałeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/migdalowe-galeczki3-2.jpg)
A w tym czasie rozdrobnić resztę herbatników do obtaczania gałeczek.
![Krok 4 - Migdałowe gałeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/migdalowe-galeczki4-2.jpg)
Przed podaniem należy schłodzić ich w lodówce aby były twarde.
Smacznego!
![Krok 5 - Migdałowe gałeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/migdalowe-galeczki0-2.jpg)
masła | 1 kostka |
cukier puder | 1 szkl |
kakao | 4 łyżki |
herbatniki | 35 szt |
aromat migdałowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: