Przepis i sposób przygotowania na: Miks warzyw z oliwkami
2. Ocet połącz z obranym i zmiażdżonym czosnkiem. Dodaj kilka łyżek oleju. Sos dopraw solą, pieprzem oraz chilli. Polej sałatkę, posyp oliwkami. Udekoruj świeżymi ziołami.
sałata kolorowa | 1 op |
olej | wg uznania |
Kukurydza z Puszki | 1 op |
ogórek | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
papryka | 1 szt |
ocet | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwki | 6 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
chilli | do smaku |
zioła | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: