Składniki:
mintaj | 4 filety |
pomidory | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
tymianek | 1 gałązka |
wywar rybny | 1/8 litra |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
mintaj | 4 filety |
pomidory | 4 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
tymianek | 1 gałązka |
wywar rybny | 1/8 litra |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: