Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj zapiekany z trzema serami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mintaj zapiekany z trzema serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-zapiekany-z-trzema-serami1-2.jpg)
![Krok 2 - Mintaj zapiekany z trzema serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-zapiekany-z-trzema-serami2-2.jpg)
![Krok 3 - Mintaj zapiekany z trzema serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-zapiekany-z-trzema-serami3-2.jpg)
filet z mintaja | 4 kostki |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 10 dag |
ser zolty ostry | 10 dag |
oscypek | 10 dag |
brokuł | 1/2 sztuki |
cebula | 1 |
śmietana 18 proc | 200 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
sól i pieprz | |
masło klarowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: