Przepis i sposób przygotowania na: Miodownik z kremem i makiem
Kroki postępowania
Ciasto dzielimy na dwie części
![Krok 1 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem1-2.jpg)
Wsypujemy mąki ,proszek i mak mielony .mieszamy
Masę wylewamy na blachę wyłożoną papierem i pieczemy 20 minut 175 st.
![Krok 2 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem2-2.jpg)
Tak robimy dwa jednakowe blaty pieczemy pojedynczo około 10 minut 175 st.
![Krok 3 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem6-2.jpg)
Na krem sypiemy rodzynki które lekko wciskamy w krem .
Na górę nakładamy blat miodowy.
![Krok 7 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem7-2.jpg)
Ciasto odstawiamy najlepiej na dzień aby blaty miodowe zmiękły.
POLECAM!!!
![Krok 8 - Miodownik z kremem i makiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodownik-z-kremem-i-makiem8-2.jpg)