Przepis i sposób przygotowania na: Miodowo-estragonowy królik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miodowo-estragonowy królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowo-estragonowy-krolik1-2.jpg)
![Krok 2 - Miodowo-estragonowy królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowo-estragonowy-krolik2-2.jpg)
![Krok 3 - Miodowo-estragonowy królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowo-estragonowy-krolik3-2.jpg)
![Krok 4 - Miodowo-estragonowy królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowo-estragonowy-krolik4-2.jpg)
królik | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
estragon | 2-3 gałązki |
oregano świeże | 2-3 gałązki |
olej do smażenia | |
masło do smażenia | 2-3 łyżki |
miód płynny | 2-3 łyżki |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sok z cytryny | |
oliwa | 4-5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: