Przepis i sposób przygotowania na: Miodowy indyk z warzywami i nutą curry
Kroki postępowania
Warzywa ugotować na parze.
![Krok 1 - Miodowy indyk z warzywami i nutą curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowy-indyk-z-warzywami-i-nuta-curry1-2.jpg)
![Krok 2 - Miodowy indyk z warzywami i nutą curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowy-indyk-z-warzywami-i-nuta-curry2-2.jpg)
![Krok 3 - Miodowy indyk z warzywami i nutą curry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miodowy-indyk-z-warzywami-i-nuta-curry3-2.jpg)
filet z indyka | 450 g |
chińska mieszanka warzywna | 450 g |
ryż brązowy | 200 g |
miód prawdziwy | 3 łyżki |
curry | 3*4 łyżki |
tymianek | 1 łyżka |
oliwa | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: