Przepis i sposób przygotowania na: Miruna o cytynowej nucie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miruna o cytynowej nucie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-o-cytynowej-nucie1-2.jpg)
![Krok 2 - Miruna o cytynowej nucie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-o-cytynowej-nucie2-2.jpg)
![Krok 3 - Miruna o cytynowej nucie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-o-cytynowej-nucie3-2.jpg)
![Krok 4 - Miruna o cytynowej nucie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-o-cytynowej-nucie4-2.jpg)
![Krok 5 - Miruna o cytynowej nucie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-o-cytynowej-nucie0-2.jpg)
miruna płaty | 4 sztuki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
mąka pszenna | 5 łyżek |
jajko | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: