Przepis i sposób przygotowania na: Miruna po grecku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miruna po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-po-grecku18-2.jpg)
![Krok 2 - Miruna po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-po-grecku19-2.jpg)
![Krok 3 - Miruna po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-po-grecku20-2.jpg)
![Krok 4 - Miruna po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-po-grecku21-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 5 - Miruna po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-po-grecku17-2.jpg)
miruna | 50 dag |
cebula | 1/2 kg |
marchew | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
mąka | |
tłuszcz do smażenia | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: