Przepis i sposób przygotowania na: Miruna w cieście piwnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miruna w cieście piwnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-ciescie-piwnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Miruna w cieście piwnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-ciescie-piwnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Miruna w cieście piwnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-ciescie-piwnym3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - Miruna w cieście piwnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-ciescie-piwnym4-2.jpg)
filet z miruny | 2 duże płaty |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 1 szklanka |
piwo | 150 ml |
Soda oczyszczona Prymat | 1/4 łyżeczki |
olej do smażenia | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: