Przepis i sposób przygotowania na: Miruna w otrębach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach1-2.jpg)
![Krok 2 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach2-2.jpg)
![Krok 3 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach3-2.jpg)
![Krok 4 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach4-2.jpg)
![Krok 5 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach5-2.jpg)
![Krok 6 - Miruna w otrębach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miruna-w-otrebach6-2.jpg)
filet z miruny | 350 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
jaja | 2 szt |
mąka | 1 szklanka |
otręby pszenne | 100 g |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: