Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z czerwoną cebulka i natką pietruszki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mizeria z czerwoną cebulka i natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mizeria-z-czerwona-cebulka-i-natka-pietruszki1-2.jpg)
![Krok 2 - Mizeria z czerwoną cebulka i natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mizeria-z-czerwona-cebulka-i-natka-pietruszki2-2.jpg)
![Krok 3 - Mizeria z czerwoną cebulka i natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mizeria-z-czerwona-cebulka-i-natka-pietruszki0-2.jpg)
ogórki gruntowe | 5 sztuk |
cebula czerwona | 1 mała |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana | 2 łyżki |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: